Zondag Gesloten | Bezoek onze vernieuwde kunstgallerij

Over ons

VECO MEUBELEN WUUSTWEZEL

Modern, Top design, landelijk en maatwerk!

Kasten op maat

Voortaan bent u als consument niet meer beperkt tot de collecties van de bestaande merken. VECO opende zopas een gloednieuwe afdeling die u toelaat uw kast volledig op maat te laten ontwerpen, bouwen én installeren. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig. Samen met het team van VECO wordt uw droomkast op de computer getekend. Of het nu een inloopdressing of een kast voor de koele berging betreft, voor elk meubel wordt het juiste materiaal en de juiste afwerking (mat, lak, hoogglans …) gekozen. Het grote voordeel van de kasten op maat bij VECO? De afwerking is aanzienlijk mooier en verfijnder alsook is de prijs minstens even interessant en dikwijls goedkoper dan wanneer u zelf naar een schrijnwerker stapt. Dit komt doordat het meubelatelier de kasten zelf kan lakken en dit niet meer hoeft uit te besteden. Elke kast op maat wordt uiteraard ook bij u thuis gemonteerd. Honderd procent uw keuze, zero eigen werk dus. Ideaal toch? Events in de showroom Davy organiseert sinds een aantal jaren ook grote events waarbij hij verschillende ondernemers samenbrengt in zijn showroom.. Zo creëerde hij een one-stop-shop principe, wat niet alleen erg gezellig en leerrijk was voor de ondernemers in kwestie, maar ook uiterst handig voor u als consument. U boekt een reis, koopt een kratje kwaliteitswijn én doet een testrit met een Porsche en dat allemaal op één dag. Kan niet? Kan wel dankzij de eventdagen van VECO Meubelen Wuustwezel!

Hou de website in de gaten….

VECO LUXURY BEDDING

De beddenafdeling was altijd al ruim bij VECO, maar deze werd onlangs nog uitgebreid. Nieuw in het gamma zijn de kwalitatieve bedden van Auping. Dankzij de toevoeging van Auping aan het bestaande gamma, shop je hier nu een boxspring, een spiraalbodem of een lattenbodem. En ook hier geldt hetzelfde principe als bij alle andere meubelen. Wanneer het team van VECO Meubelen Wuustwezel komt leveren en installeren, worden uw oude meubelen indien gewenst meegenomen.

Dat is pas service!

Nieuw in het gamma: LEOLUX en PODE

De designmeubelen van het Nederlandse LEOLUX zijn eigenwijs, hoogwaardig en comfortabel. De eigenzinnige stoffen en ontwerpen worden in het atelier in het Nederlandse Venlo gemaakt. Vakmanschap met een gedurfde hoek af. Kom het zelf ontdekken. Ook PODE staat synoniem voor Nederlands topdesign en is tevens ook bereikbaar voor een jonger publiek! Naast al deze nieuwigheden kan u bij VECO uiteraard nog steeds terecht voor de oude vertrouwde formules en merken zoals u dat al jaren gewend was.

Zo is VECO Meubelen nog steeds exclusieve partner van VITRA en kan u hier in Wuustwezel het

“Rolf Benz experience center” spotten: Stijlvolle design meubelen met Duitse degelijkheid. LEMA Waar het bij Italiaans design vaak enkel om de looks draait, is bij deze collectie ook gedacht aan technische perfectie. Het gamma bestaat uit tafels, stoelen, kasten, dressings en sofa’s. Het leuke van Lema is dat het bruikbaar is voor het totaalconcept van uw woninginrichting!

CLEI

De meubelen van CLEI bieden de ultieme oplossing voor mensen die eerder klein wonen. De kast met sofa of tafel eraan wordt in no time een bed en omgekeerd. Perfect voor uw studio, kustappartement of studentenkamer!

TEAM7

Bij VECO meubelen in Wuustwezel kan u terecht voor design, moderne of landelijke meubelen. TEAM7 bevindt zich in deze laatste categorie. Decollectie van Team7 bestaat uit Oostenrijkse massieve houten meubelen; wandkasten, tv-meubelen, kleerkasten, feilloos verlengbare tafels en solide stoelen, die landelijk doch modern ogen.

JORI

Kom zeker ook de relaxzetels en de nieuwe lederen en stoffen bankstellen van Jori eens uitproberen. De hele afdeling werd volledig vernieuwd tijdens 2020!

WUUSTWEZEL

VECO Meubelen is een kwaliteitsvolle speciaalzaak in hartje Wuustwezel. Ze staat al jaren garant voor kwaliteit en service. Tegelijk weet zaakvoerder Davy Matthews ook hoe hij zijn zaak jong en innovatief moet houden.  Zo opende wij onze gloednieuwe afdeling waar je kasten volledig op maat kunt laten maken.  Hij organiseert ook events in zijn showroom en ook de beddenafdeling werd uitgebreid en onderging een grondige metamorfose.