durlet, so easy…

Lima voordeel-Actie

Doe tot € 1800 voordeel op een saloncombinatie !

Model LIMA nu tijdeljk verkrijgbaar in leder Easy.

Met een prijsvoordeel van maar liefst 16% op normale prijs in leder categorie PG400.

 

De armkussens liggen onderaan los op het zitkussen maar hangen bovenaan vast aan de armleuning, waardoor ze er lijken uit voort te vloeien.

Dit bijzondere detail wordt geaccentueerd door de bies die van onderaan de armleuningen over de kussens loopt.

De losse rugkussens en het royaal dikke zitkussen met hun losse stoffering bieden extra comfort.

De smalle plint maakt het geheel evenwichtig en licht.

De aansluitende poot uit plat staal is bijzonder slank aan de voorzijde en onderstreept in zijaanzicht de arm.

Hierdoor zweeft de onderkant van de zetel hoog boven de grond, wat goed licht doorlaat.

 

Actie geldig tot einde februari 2020

Pode by leolux

Sit back and relax

Nu een GRATIS hoofdsteun bij elke SPOT TWO-FAUTEUIL

 

Geldig tot en met 31 januari 2020

21% BTW WAARDE CADEAU OP NIEUWE BESTELLINGEN
Niet cumuleerbaar met andere lopende acties!”

MAATWERKKASTEN

SLEEP-WELL AUPING WEEKS

MET  SPECIALE VOORWAARDEN OP ALLE SLAAPCOMFORT

Jackson is ontworpen om er niet als een typische relaxfauteuil uit te zien, maar om als een elegante fauteuil met comfortabele kussens en armleuningen in elke ruimte te kunnen staan.

Jackson is zowel mechanisch als elektrisch verkrijgbaar, ook is de hoofdsteun verstelbaar, er bestaan 4 hoogtes en meerdere voeten.

Actie geldig tot 31 oktober 2019.

Jori heeft weer een zeer mooie aanbieding.

De stoelen Oscarini en Piuro nu 5+1 gratis.

Actie geldig tot 15 december 2019.

 

Rolf Benz EGO. Onze klassieker met een nieuwe look & feel. De Rolf Benz EGO is duidelijk toegespitst op het belangrijkste: u en uw wensen. Het aantal combinatiemogelijkheden is indrukwekkend. U heeft de keuze uit 2 basistypes, 5 zitbreedten, 6 combinatiemodellen, 17 zijelementen, 8 pootuitvoeringen, 3 zittingen, 4 zitdiepten en 3 zithoogten. Niet in de laatste plaats vanwege de enorme keuze uit meer dan 200 stoffen en meer dan 100 leren bekledingen wordt uw bank gegarandeerd een uniek exem-plaar. Kies geheel volgens uw persoonlijke smaak voor een van beide Rolf Benz EGO basisvormen, Type G of Type F. Van klein appartement tot royale loft: de Rolf Benz EGO biedt u weergaloos zitcomfort in elke denkbare vorm

jORI RELAX IN STIJL

De speciale aanbieding

JORI’s nieuwste loungezetel is de perfecte anti-stresskuur. Hij is tijdloos elegant en schenkt je het ultieme zitcomfort. Bij aankoop van een relax- of loungezetel ontvang je gratis* één van de drie comfortopties naar keuze:

* Een bijpassend los hoofdkussen, het ideale bijzettafeltje Stellato of een gepersonaliseerde afwerking in één van de zes lakkleuren.

Periode

Actie geldig tot 15 januari 2020.

 

 

Ode aan de nestelaar Door het ontbreken van enig recht vlak komt de Daydreamer erg genereus en nestelbaar over. Als een moederschoot, om na een uitdagende dag in te bekomen. Precies de comfortervaring die van JORI verwacht wordt. De golvende voet in tijdloze zwarte of bronzen structuurlak en de combibekleding in stof en leder maken het organische en tijdloze verhaal helemaal af.

•Relaxzetel beschikbaar in mono-move versie. •Relaxzetel ook beschikbaar met zithoogte + 4 cm. •Leverbaar in leder, stof of microvezel. •Keuze uit 17 voeten. •Keuze uni-bekleding : volledig in zelfde lederen bekleding (niet mogelijk in Vegetalia) of zelfde stoffen bekleding. •Keuze combi-bekleding : buitenkant leder of stof en binnenkant verschillend leder of stof. •Frame : stalen mechanisme. •JORI garandeert een maximale belasting tot 120 kg. •2D en 3D beeldmateriaal voor visualisatie is beschikbaar op onze website. •Zitmeubel met afneembare hoezen (door professionele partij uit te voeren)