DE SPECIALE JUBILEUMSAANBIEDING: 50 JAAR JORI RELAXZETELS

Jubileumsaanbieding: 50 jaar JORI relaxzetels

De speciale aanbieding

 

50 jaar geleden bracht JORI zijn eerste relaxzetel uit. Om dit te vieren bieden wij op alle relaxzetels, zowel mono-move als multi-move, 10% korting aan. Dit is geldig op elk lederkleur van de Celiacollectie.

Periode

Van 1 mei tot en met 31 december 2018.

Relaxicoon Brainbuilder en haar gestileerder broertje Square komen net zoals alle relaxzetels van het JORI-gamma in 2018 met een verfijnde nieuwe look op de markt. Inspelend op het aanhoudend gegeven om steeds meer discretie en tijdloosheid in het interieur te brengen, introduceert JORI een «Black Line »-editie.

 

Een sobere mat zwarte voet, gesculpteerde mat zwarte armleggers, zelfs de ritsen die vroeger een bewuste onderbreking brachten in het design, zijn nu ook volledig weggewerkt. Om de relaxzetel het lange leven te blijven schenken, komt JORI bovendien uit met een nieuw, uitgepuurd onderstel dat past op elk relaxmodel en dit in 3 verschillende afwerkingen. Pure eenvoud die bovenstaande doelstelling alleen maar versterkt en eveneens een signaal van de innovatie die het bedrijf nastreeft.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *